Loopbaancoaching

Voor wie?

Werknemers, zelfstandigen, leerkrachten en ambtenaren.

Herken je je in een van volgende stellingen? 

  • Ik heb nu een job en ik wil iets anders. 
  • Ik wil graag schitteren in mijn job. 
  • Ik ben steeds minder gemotiveerd/energiek in mijn job. 

Wellicht komen dan ook andere vragen bij je op, zoals: 

  • Wat wil ik dan wel? 
  • Hoe ziet mijn droomjob eruit? 
  • En hoe geraak ik daar dan? 

Wat?

Wat kan je verwachten? 

Elke loopbaancoaching is uniek want elke persoon en elke vraag is uniek. Als erkend loopbaancoach zet ik dus op een flexibele manier mijn ervaring, kennis en methodes in zodat jij op een individuele manier wordt begeleid en weer fluitend naar je werk gaat! Ik vind het dan ook belangrijk naar jouw verhaal te luisteren.

 HOE WERKT HET?

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier leggen we de basis voor onze verdere samenwerking. We leren elkaar kennen, overlopen de aanpak en maken afspraken. Je werpt al een eerste blik op het 'charter van de loopbaancoachee'. Tevens maken we administratief alles in orde. Dan volgen 2 gesprekken van telkens 2 uur en 2 gesprekken van 1,5 uur, waarin we je begeleiden in het opstellen en bijsturen van een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP). Tussen de gesprekken door voer je eventueel afgesproken opdrachten uit. Mocht de voorziene tijdsspanne niet voldoende zijn of mochten zich andere thema's aandienen die niet direct met je loopbaan te maken hebben, dan kan je met je coach bespreken welk coaching- en/of opleidingstraject voor jou aangewezen is.

WAT KOST HET JOU? 

Deze loopbaancoaching is een investering in jezelf, op financieel en tijdsvlak. Wat betreft tijd reken je op een totaal van 7 uren, gespreid over een 3-tal maanden voor de gesprekken. Reken daarbij de tijd voor het eerste kennismakingsgesprek en de tijd om de afgesproken opdrachten uit te voeren. Je investeert € 90 voor 7 uur loopbaancoaching. Indien je met loopbaancheques werkt, kun je dus voor een klein bedrag een degelijke, professionele ondersteuning krijgen.

KOM IK IN AANMERKING VOOR LOOPBAANCHEQUES?

In principe heeft iedereen die aan de volgende voorwaarden voldoet recht op loopbaancheques:    

-Je woont in Vlaanderen of Brussel.

-Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

-Je werkte in de laatste 2 jaar minimum 7 jaar als werknemer of zelfstandige.

-Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

Alle informatie over loopbaanbegeleiding en het bestellen van de cheques vind je op: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Interesse of graag meer info?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x