Loopbaancoaching

Voor wie?

Werknemers, zelfstandigen, leerkrachten en ambtenaren.

Herken je je in een van volgende stellingen? 

  • Ik heb nu een job en ik wil iets anders. 
  • Ik wil graag schitteren in mijn job. 
  • Ik ben steeds minder gemotiveerd/energiek in mijn job. 

Wellicht komen dan ook andere vragen bij je op, zoals: 

  • Wat wil ik dan wel? 
  • Hoe ziet mijn droomjob eruit? 
  • En hoe geraak ik daar dan? 

Wat?

Wat kan je verwachten? 

Elke loopbaancoaching is uniek want elke persoon en elke vraag is uniek. Als erkend loopbaancoach zet ik dus op een flexibele manier mijn ervaring, kennis en methodes in zodat jij op een individuele manier wordt begeleid en weer fluitend naar je werk gaat! Ik vind het dan ook belangrijk naar jouw verhaal te luisteren.

 HOE WERKT HET?

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier leggen we de basis voor onze verdere samenwerking. We leren elkaar kennen, overlopen de aanpak en maken afspraken. Je werpt al een eerste blik op het 'charter van de loopbaancoachee'. Tevens maken we administratief alles in orde. Dan volgen 3 gesprekken van telkens 2 uur waarin we je begeleiden in het opstellen en bijsturen van een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) en een afsluitend gesprek van 1 uur. Tussen de gesprekken door voer je eventueel afgesproken opdrachten uit. Mocht de voorziene tijdsspanne niet voldoende zijn of mochten zich andere thema's aandienen die niet direct met je loopbaan te maken hebben, dan kan je met je coach bespreken welk coaching- en/of opleidingstraject voor jou aangewezen is.

WAT KOST HET JOU? 

Deze loopbaancoaching is een investering in jezelf, op financieel en tijdsvlak. Wat betreft tijd reken je op een totaal van 7 uren, gespreid over een 3-tal maanden voor de gesprekken. Reken daarbij de tijd voor het eerste kennismakingsgesprek en de tijd om de afgesproken opdrachten uit te voeren. Je investeert € 80 voor 7 uur loopbaancoaching. Normaal kost dit traject 1.183,00 euro. Een hele besparing dus, indien je loopbaancheques inzet.

HEB IK RECHT OP LOOPBAANCHEQUES?

Vanaf 1/1/2020 veranderen er 2 grote zaken wat betreft de loopbaancheques van de VDAB:
1. dan heb je nog recht op 7 uur in plaats van 8 uur loopbaanbegeleiding indien beide cheques gecombineerd worden. De 1e cheque is 4u, de 2e cheque is 3u. Jij betaalt 80 euro voor 7u coaching.

2. je volledige werkervaring moet minimum 7 jaar (84 maanden) bedragen, ongeacht wanneer en hoe deze ervaring opgebouwd is. (Vandaag is de voorwaarde aangaande werkervaring dat een burger 12 maanden werkervaring moet hebben of 9 maanden ervaring binnen een termijn van 24 maanden in geval van tijdelijke contracten).
Meer informatie nodig? Bel of mail naar 0475 644123 / k.brocades@gmail.com

In principe heeft iedereen die aan de volgende voorwaarden voldoet recht op loopbaancheques:    

-Je woont in Vlaanderen of Brussel.

-Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

-Je werkte in de laatste 2 jaar minimum 7 jaar als werknemer of zelfstandige.

-Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

Alle informatie over loopbaanbegeleiding en het bestellen van de cheques vind je op: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Interesse of graag meer info?

Loopbaancoaching
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x